Over ons

Vele uren in ons leven brengen we thuis door. Belangrijk is daarom dat je, je eigen prettig voelt in je eigen stekkie. Tuincentrum Eindhoven heeft alles om uw huis en tuin te veraangenamen. Voor de aankleding van uw huis en tuin tot de hulpmiddelen voor de onderhoud van uw tuin. Wij kunnen u inspireren.

Tuincentrum Eindhoven is een webshop + tuincentrum.

Webshop: "Tuincentrum Eindhoven" biedt een breed assortiment om uw huis en tuin te veraangenamen zoals: planten, tuinartikelen, woonaccesoires, en alles voor uw huisdier.
U kunt online oriënteren, bestellen en laten bezorgen door heel Nederland. Wilt u eerst liever het assortiment bekijken, voelen, advies vragen aan onze medewerkers kom dan naar het tuincentrum gevestigd bij Eindhoven.

Tuincentrum Eindhoven is onderdeel van GroenRijk de Heikant

GroenRijk de Heikant is een tuincentrum gevestigd in Veldhoven, nabij Eindhoven. In het tuincentrum bieden wij een groter assortiment dan op de webshop wordt aangeboden. Wilt u meer informatie en vooral inspiratie Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag. Besteld u via de webshop, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen bij de pick up point voor in het tuincentrum bij de ingang.

Tuincentrum Eindhoven heeft een Pick up Point

Tuincentrum Eindhoven biedt op de webshop een groot assortiment planten. Het aanbod in de winkel is echter nog groter. Dit heeft te maken dat we dagelijks nieuwe aanvoer van planten krijgen en het per seizoen kan verschillen. De planten die u online besteld kunt u ophalen bij het pick up Point van het tuincentrum.

De voordelen op een rij:
-  Webshop met tuincentrum in regio (Eindhoven)
-  Webshop met breed assortiment planten
-  Webshop met deskundig personeel,
-  Webshop met pick up point in regio eindhoven